Staff 2003 Bt.
  Termékek Kapcsolat Információk Árkalkuláció  
Árlisták
Gree
LG
Design Air
Mitsubishi
Prospektusok
Gree
LG
Winia
Midea
Gree bemutató
 
Üdvözöljük cégünk honlapján

klíma karbantartás

GREE

     A Gree Electric Appliances nevű gyár Kína egyik legnagyobb légkondicionáló gyártója, mely 1991-ben alakult. Éves gyártó kapacitása 3,5 millió berendezés. A Gree gyár négy gyártócsarnokkal rendelkezik, melyek Zhuhaiban, Jiangsuban, Chongqingban és Brazíliában vannak. Termékei a világ több mint 100 országban megtalálhatóak. Mára több mint 40 millió vásárló élvezi otthonában a Gree termékek előnyeit. A gyár magas minőségű alkatrészekből jó minőségű termékeket bocsát ki a piacra, az alkatrész beszállítókat a legszigorúbb szabályok szerint választja ki. A gyár ISO 9001-es és TÜV minősítéssel rendelkezik. Több mint 15000 alkalmazott járul hozzá a termékeknek a gyártásától a piacra kerüléséhez. A 2005-ben a Gree gyár éves bevétele 2,25 milliárd USD volt.

LG

     Az LG Electronics, Inc. Vállalatot 1958-ban alapították, nemében ez volt az első cég a koreai szórakoztató elektronikai piacon. A vállalat jeleneg globálisan is meghatározó szerepű az elektronika, információtechnológia és a kommunikáció területén. Az LG háztartáselektronikai részlege a háztartási berendezések globális piacán meghatározó, és világelsőséget élvez a légkondicionálók piacán. 2000 óta ötödik éve az LG vezeti a légkondicionálók globális piacát, 2004-ben összesen 10.120.000 darab készüléket értékesített világszerte. Az LG energiatakarékos és esztétikus légkondicionálói Magyarországon is megérdemelten töltenek be piacvezető szerepet.

Midea

     Mára már méltán mondhatjuk, ez a viszonylag új márka, melyet sokan kétkedve fogadtak, megállja a helyét a klíma piacon hazánkban is, egyre népszerűbb, közkedveltebb lesz. Ez nem csoda, hiszen rendelkezik a nevesebb berendezések jó tulajdonságaival, esztétikus megjelenésű, viszont árában lényegesen kedvezőbb.

        

 
 
Staff 2003 Bt.
Tel:0630/2982-999
Tel:0620/255-6666
E-mail: info@staffklima.hu
   
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree business web templates